Підвіконня

Підвіконня є невід’ємною частиною будь-якого вікна. Красиве та зручне підвіконня надає закінченого вигляду внутрішньому інтер’єру Вашої квартири чи офісу, допомагає створити затишну та комфортну атмосферу всередині приміщень. Підвіконня перешкоджає проникненню холоду в приміщення ззовні і, навпаки, витоку тепла зсередини, служить функціональною окрасою вікна – тут можна встановити квіткові горщики, сувеніри та інші приємні та потрібні дрібниці. ПВХ-підвіконня мають такі ж властивості, що і віконні ПВХ-профілі. Вироби не гниють, не розкладаються, стійки до сонячного випромінювання, тобто. не вицвітають, не жовтіють, не розшаровуються, не сприйнятливі до дії вологи та мікроорганізмів. Завдяки багатокамерній конструкції, вони досить міцні, жорсткі, мають хороші теплоізолюючі властивості, важкозаймисті і довговічні. Пластикові вироби невибагливі у догляді. Їх поверхня не має часу, завдяки чому бактерії на ній не накопичуються і прибирання не завдає особливого клопоту.

Підвіконня з ПВХ перешкоджає проникненню холоду в приміщення ззовні і, навпаки, витоку тепла зсередини. Цей конструктивний елемент істотно полегшує процес обслуговування вікна (при миття скла, відкриванні та закриванні фрамуги та кватирки, розвішуванні штор тощо). Нарешті, підвіконня служить і функціональною окрасою будинку – тут можна встановити квіткові горщики, сувеніри та інші приємні та потрібні дрібниці.

Підвіконня з ПВХ приховує різницю між товщиною стіни та віконною коробкою, організує перехід від внутрішнього простору приміщення до зовнішнього світу. Недарма до цієї начебто скромної деталі завжди так уважні архітектори та дизайнери.

Підвіконня з ПВХ надійне. Він має такі ж властивості, що і віконні ПВХ-профілі. Вироби не гниють, не розкладаються, стійкі до дії сонячного світла та абсолютно водонепроникні. Завдяки багатокамерній конструкції, вони досить міцні, жорсткі, мають хороші теплоізолюючі властивості, важкозаймисті і довговічні.