Терміновий ремонт пластикових вікон

Пластикові вікна – це складний механізм, який потребує періодичного втручання кваліфікованого спеціаліста. Можна спробувати самостійно провести регулювання або ремонт вікон, але гарантувати позитивний результат такого ремонту вам ніхто не зможе. Не рідко наша компанія стикається з «професіоналами», які подивившись, відео інструкції в інтернеті самостійно намагалися відремонтувати вікна і з цього нічого не вийшло. Як показує практика, такі вікна згодом ремонтувати набагато складніше.

З настанням зими про стан своїх металопластикових вікон або дверей, напевно, задумався кожен. Адже займатися техобслуговуванням вікон саме зараз холодно та некомфортно. Тому наші фахівці рекомендували готувати вікна до зимового періоду. Підготовка дуже проста і не займає багато часу та грошей. Бажано, в осінній період перевірити стан фурнітури, відрегулювати, при необхідності зробити її мастило. Майстер з ремонту вікон також перевірить стан гумового ущільнювача, при необхідності його потрібно поміняти. З часом експлуатації гумовий ущільнювач може втрачати свою еластичність, його заміна необхідна раз на три роки.

Якщо ви не встигли зробити комплексне технічне обслуговування вікон ПВХ, а відчуваєте, як холодний вітер практично увірвався у ваше житло і ваші стулки не так щільно прилягають один одному, компанія Вікна Комфорт допоможе вам у вирішенні будь-якої проблеми, пов’язаної з ремонтом металопластикових конструкцій.

Швидко вирішити проблему ремонту балконних дверей
Якщо у ваших вікон виникла проблема, яка потребує ТЕРМІНОВОГО втручання, у нашій компанії є екстрений виклик, який здійснюється протягом кількох годин після оформлення вашого замовлення. Ми чудово розуміємо, що вікно, а ще гірше за балконні двері, яке неможливо закрити взимку – це реальна проблема, яку необхідно вирішувати негайно.