Профільна система Salamander

Виробляються на власному заводі німецької компанії SalamanderIndustrie-Producer GmbH, розташованому в місті Тюркхайм, Баварія. Профіль Salamander є зразком класики: він має гладкість, унікальний глянець і білизну, строгі лінії зовнішнього контуру, що в поєднанні з традиційним 5-міліметровим радіусом закруглення створюють прекрасний вишуканий дизайн. Товщина несучих стінок профілю становить 3мм при достатній товщині перегородок, що позитивно впливає на міцність зварного шва та термін експлуатації виробу.

Компанія Salamander пропонує 3-камерну систему «Дизайн 2Д», оснащену зовнішнім притвором, а також 5-камерну вдосконалену систему Стрімлайн. Всі системи є повністю сумісними і мають необмежені можливості виробництва різних пластикових вікон. Максимальна ширина склопакета складає 48мм.
Пластикові вікна Salamander демонструють відмінні показники тепло- і шумоізоляції: широкі камери покращують тепло-опір, профіль оснащений замкнутим армуванням, обробленим спеціальним антикорозійним складом, при цьому сам армуючий профіль розташований таким чином, щоб не стикатися з пластиком, а в свою чергу створює додаткові повітряні камери. Все це, разом із високоефективною системою зовнішнього ущільнення, робить пластикові вікна Salamander гранично надійними та безпечними.