Підвіконня – найважливіше у красі Вашого вікна

Підвіконня є додатковим і дуже важливим елементом всієї віконної системи, в цілому. Його монтують горизонтально на рівні з нижньою частиною склопакета (або нижче за нього). Підвіконня не тільки завершує віконну композицію, а й служить для різних корисних цілей, як додаткова полиця для квітів, дрібних предметів.

Компанія «Лінія вікон» пропонує три типи підвіконь, різних виробників, відмінності яких полягають у вартості, експлуатаційних характеристиках, термінах служби та матеріалах виконання.

Підвіконня Danke
Результатом співпраці спеціалізованих компаній Німеччини та України з’явилися підвіконня Danke спільного виробництва. Вони мають спеціальне покриття – німецька плівка з високою зносостійкістю. Поверхня підвіконь має стійкість до забруднень, тріщин і подряпин. Вони довговічні і красиві, не реагують на вологу, зіткнення з гарячими предметами, сірником або запаленою сигаретою. Стійкість даного підвіконня до навантажень така, що він витримає двох дорослих чоловіків. Завдяки широкому асортименту плівок з імітацією природних матеріалів – каменю, дерева, можна вибрати підвіконня, що підходить до будь-якого інтер’єру.

Переваги

Представлена ​​модель не потребує спеціального повсякденного догляду. Наявність глянсової поверхні помітно полегшує процес витирання пилу.

Представлена ​​модель не потребує спеціального повсякденного догляду. Наявність глянсової поверхні помітно полегшує процес витирання пилу.

Підвіконня Crystallit
Підвіконня Crystalit вже давно мають величезну популярність серед українських споживачів. Виготовлені з якісних та екологічно чистих матеріалів підвіконня можуть встановлюватися в будь-якій кімнаті, офісі або нежитловому приміщенні. Покриття Elesgo забезпечує поверхні довгий термін служби. Підвіконня Кристаліт не вигоряють на сонці, а також мають пил і вологозахист. Завдяки своєму матеріалу їх можна встановлювати в приміщенні з підвищеною вологістю. Для чищення поверхні Ви можете використовувати будь-який миючий засіб. Високоміцна структура виробу робить його надійним зберігачем квіткових горщиків та іншого декору.

Переваги

Експлуатаційний термін продукції до 30 років. Підвіконня «Кристаліт» пройшло різні тестові перевірки. З урахуванням основних правил транспортування, монтажу та правильного догляду конструкція може прослужити до 30 років.

Високі показники термо та вологостійкості. Виріб здатний впоратися із різними температурними показниками до 75 градусів.

Відмінні характеристики міцності. Конструкція моделей «Кристаліт» характеризується наявністю товстих стінок та додаткових ребер жорсткості, які збільшують міцність підвіконь загалом.